bbhugme pregnancy pillow eucalyptus.jpg
Realxing bbhugme pregnancy pillow.jpg
bbhugme dusty pink_vanilla.jpg
bbhugme pregnancy pillow eucalyptus.jpg

Historien


Når du er gravid

SCROLL DOWN

Historien


Når du er gravid

historien

bbhugme graviditetspute er designet og utviklet av tre kvinnelige norske kiropraktorer, i samarbeid med det prisvinnende selskapet K8 Industridesign.

Ni av ti gravide opplever bekkenrelaterte smerter og plager under graviditet, og mange blir også sykemeldte på grunn av mangel på god hvile og søvn grunnet disse plagene. Hos 10-15% av disse kvinnene vedvarer plagene også flere år etter at barnet er født.

”I årevis hadde gravide og nybakte mødre oppsøkt klinikkene våre for å få hjelp mot smerter og plager som hadde oppstått både under og etter graviditet. De fleste rapporterte heldigvis at de fikk god hjelp av behandling, men veldig ofte spurte de oss hva vi kunne anbefale de å bruke til selvhjelp og smertelindring hjemme. Vi undersøkte markedet for aktuelle hjelpemidler, men fant ingen. Slik ble ideen bak bbhugme graviditetspute født”.

Da vi designet graviditetsputen ønsket vi å lage et brukervennlig OG miljøvennlig produkt.

Det fantes flere produkter på markedet for individuelle behov hos gravide, men ingen smarte "alt-i-ett"-produkter. Vi ønsket oss en pute som dekket flest mulig behov hos den gravide/nybakte moren, og som var så brukervennlig og kult at det kunne ha et liv også etter at den fasen av livet var over. det mener vi at vi har fått til med bbhugme. 

Realxing bbhugme pregnancy pillow.jpg

Skaperne


Et godt svangerskap og en god start på livet

Skaperne


Et godt svangerskap og en god start på livet

Skaperne

bbhugme graviditetspute  er utviklet av Hilde Sjo Tavares, Ann Kristin S Homdrum og Elisabeth Aas Jacobsen, de tre  kvinnelige gründerne bak Bekken & Barn-kjeden. Bekken & Barn ble i sin tid etablert for å møte de ulike  behovene gravide og barnefamilier har relatert til muskel- og skjeletthelse i etablerings- og oppvekstårene, og deres visjon er «Et godt svangerskap og en god start på livet». Som de første i Norge, består kjeden i dag av flere tverrfaglige klinikker hvor terapeutene har oppfølging og behandling av muskel -og skjelettrelaterte plager hos gravide, spedbarn og barn som sitt spesialfelt. 

De tre gründerne har ved siden av å utvikle bhugme hele tiden jobbet fulltid som kiropraktorer i egne praksiser, i tillegg til å videreutdanne seg til en treårig postgraduate mastergrad innen avansert muskel- og skjeletthelse for gravide, spedbarn og barn. Alle tre er gift (med hver sin kiropraktor...!) og har barn i alderen 9 måneder til 19 år.

bbhugme dusty pink_vanilla.jpg

For behandlere


Posisjonering og støtte

For behandlere


Posisjonering og støtte

For behandlere

Som terapeut eller helsearbeider møter du daglig et bredt spekter av mennesker med forskjellige utfordringer og behov. I tillegg til innsikt og gode faglige kunnskaper, er det også greit å ha tilgang til gode arbeidsverktøy som gjør enhver behandlingssituasjon enklere og mer behagelig både for terapeut og pasient. 

bbhugme graviditetspute er en multifunksjonell, fleksibel kroppspute designet for å bruke til leiring og støtte til hele eller deler av kroppen under behandling. Spesielt gunstig er puten for gravide da den også gjør det mulig å ligge på magen, uansett trimester.

Puten er justerbar både i tykkelse og lengde, og tilpasses slik den enkeltes behov. Den er lett og myk å jobbe med og oppleves som veldig behagelig for pasienten. Yttertrekket kan av hygienemessige årsaker selvsagt tas av og vaskes på 60 grader, og selve puten kan håndvaskes. Puten kan lett lagres og/eller tas med i en praktisk bag. 

For mer informasjon om bruksområder i behandlinger og videresalg av puten i egen klinikk, kontakt oss på post@bbhugme.no