Bakgrunn

Hva gjør man når man ikke finner en god løsning på en problemstilling? Jo, man blir nødt til å skape den selv!

Og det er nettopp det vi gjorde etter å ha jobbet i årevis med gravide pasienter som slet med plager som gikk ut over livskvaliteten. Dessverre er det slik at mange kvinner opplever store kroppslige utfordringer når de er gravide. Et lite samarbeidsvillig bekken, symfysesmerter, vansker med å gå eller være aktiv, dårlig søvn og mangel på gode hvilestillinger, for å nevne noen. Vi savnet et profesjonelt verktøy vi kunne anbefale pasientene våre, noe de kunne ta med seg hjem for å finne gode, avlastende hvilestillinger når de hadde behov for det. Og med det var spiren til bbhugme sådd.

Men hvorfor stoppe der? Hva med alle de som slet med "ammenakke" og "ammeskuldre" etter fødselen? De ville vi også hjelpe.

Ønsket var å utvikle en pute som dekket flest mulig behov hos den gravide og nybakte moren, som var så brukervennlig, funksjonell og behagelig at den kunne ha et langt liv også etter at den fasen av livet var over. Og det mener vi at vi har fått til med bbhugme.

Og vi, vi er Hilde Sjo Tavares, Ann Kristin S Homdrum og Elisabeth Aas Jacobsen, tre kiropraktikere som står bak kjeden Bekken og Barn. Siden 2006 har vi spesialisert oss på behandling av gravide, bekkenplager, spedbarn og barn.