I april 2015 ble vi tildelt Merket for god design i kategorien Industridesign. 

Jurykjennelse:

Motvirker smerter. Flott og nyskapende fra en liten aktør, er juryens kommentar til denne gravid- og ammeputen. Den tilfredsstiller behov for komfort og støtte i graviditeten, og følger også med inn i neste fase som nybakt mor og barn. I tillegg har bbhugme en rekke andre bruksmuligheter som gjør at den vil bli brukt lenge, også etter spebarnstiden. Puten er fylt med styrenkuler som føyer seg etter kroppen og gir god støtte. Form og hardhet justeres med to silikonringer, noe som gir produktet store variasjonsmuligheter. Trekkene er av myk miljøvennlig bambus, kan lett kan tas av og vaskes i maskin. bbhugme er svært fleksibel i sin enkelhet.

For bilder og informasjon om prisen:

http://doga.no/nyhet/bbhugme

bbhugme sand vanilla graviditetspute