Drømmer du om en god natts søvn?

bbhugme_graviditetspute_eukalyptus_coral_gravid_søvn.jpg

Det kan være mange årsaker til ubehag og forstyrret søvnkvalitet under graviditeten, men en vanlig grunn er at du ikke får nok tid til å hvile i løpet av dagen. Å være stadig på farten tar mye energi fra din gravide kropp. På ettermiddagen og kvelden kan du begynne å føle vondt og smerter, da du bare har et visst nivå av energi og muskelkraft, spesielt i de senere stadiene av svangerskapet. Prøv ikke å bruke all energi på dagtid, hvis du sprer aktiviteten din likt hele dagen, vil du ikke være så sliten om kvelden.

For å forhindre smerte og ubehag om natten, prøv å planlegge og ta hvile i løpet av dagen;

  • Arbeid i 60-90 minutter

  • Ta en 10 minutters pause, selv om du ikke føler at du trenger den

  •  Gjenta hele dagen

Hvis du finner et sted å legge deg ned under pausene dine, vil dette gi deg all viktig lindring for nedre rygg, mage, knær og ankler. Hvis det ikke er en sofa eller benk på jobb, invester i en yoga matte og pute og bruk bare på gulvet. Hvis du praktiserer dette hele dagen, får kroppen din sjansen til å komme seg, og du vil føle mindre smerte og ubehag om kvelden når alt du vil gjøre er å sove.

Din kropp og dine energinivåer vil takke deg! bbhugme Graviditetspute ™ er utformet for å gi optimal støtte til nedre rygg, mage, knær og ankler. En brønnhvilt kropp gjør svangerskapet lettere, så vel som å forbedre livskvaliteten.

Dr. Hilde Kiropraktor, grunnlegger, mamma